Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Anouk Gortzak

Product Manager The Black Bear

Klaar om te bloeien

Anouk brengt een indrukwekkende hoeveelheid sociale vaardigheden met zich mee. Kan heel verschillende situaties, net als de zwarte beer, op een juiste manier aanvoelen en inschatten. En heeft daarbij een enorme potentie verder tot bloei te komen. Ook de verhouding tussen inspanning en ontspanning houdt Product Manager Anouk goed en zelfverzekerd in de gaten. ‘Onder de beren is de zwarte beer de meest actieve soort. Maar deze beer houdt ook van een lange winterslaap.’

Ready to blossom

Anouk brings an impressive amount of social skills. She can keenly sense and assess a variety of situations, just like the black bear. And has enormous growth potential. Product Manager Anouk self confidently strikes a balance between exertion and relaxation. ‘From all bears the black bear is the most active species. But this bear also enjoys a long hibernation.’

Blue River - Mud Lake - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Functie Product Manager

Sinds 2019

Reisde door Canada en/of de VS
3 keer waarvan de laatste trip in november 2018 was. Een rondreis van 3 weken door West Canada. Een trip die al heel lang op mijn bucketlist stond!

Favoriete hotel
Cathedral Mountain Lodge. Een typisch Canadese knusse cabin die van alle gemakken is voorzien en midden in de bossen. Vooral de serene rust en geen internet was heel prettig. 

Favoriete US/Canadian food
Key Lime Pie en dan natuurlijk wel de echte van de Keys!

Favoriete uitzicht
Op de berg bij Lake Louise. Een pittige wandeling wanneer er sneeuw ligt, maar het uitzicht wat dan volgt….echt fenomenaal. Tussen de bergen door kwam de zon op het meer te staan waardoor je het heldere groen/blauwe water goed kon zien.  

Favoriete stad
Met stip op 1, New York. Een stad die naast Canada ook hoog op mijn lijst stond. Ik heb 8 dagen lang het gevoel gehad dat ik op een filmset liep en het klopt, het is een stad die nooit slaapt!

Favoriete staat/provincie
British Columbia, de combinatie van Vancouver Island, prachtige natuur, de meren en watervallen zijn perfect. Je kunt daar zoveel zien en beleven!

Favoriete activiteiten
Whale watching. Doordat wij in het laagseizoen waren gingen wij met een klein gezelschap op de boot. Op het open stuk water bleven we enige tijd dobberen in de hoop een glimp op te vangen van een bultrug. De grote uittocht was al begonnen, dus de kans was aanwezig dat we geen dieren zouden zien. Toen was daar opeens een spray van een bultrug moeder met haar jong. Zo dichtbij de boot dat we beiden heel goed konden spotten. Een onbeschrijfelijk moment!

Favoriete National Park
Yoho National Park. Je kunt daar perfect wandelen en “verdwalen” in de natuur op weg naar de vele watervallen. Emerald Lake is een schilderij als het wind stil is. De weerspiegeling van de bomen en de bergen op het water is prachtig. 

Favoriete strand
Honeymoon Island in Florida. Een prachtig Staatspark waar je met een fiets het beste het eilandje kunt verkennen. Naast alle dieren die je daar tegen kunt komen, denk aan een landschildpad en een ratelslang heb je hagel witte stranden waar je heerlijk kunt zitten. Tip, kijk goed naar de horizon, er kunnen opeens dolfijnen omhoog springen!

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring