Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Marloes Sevenhuijsen

Lead Product Manager The Arctic Hare

Ontluikend talent

Net als de poolhaas voelt Marloes zich thuis in het onherbergzame noorden, waar het leven niet gezellig naar je toe komt, maar dagelijks vol uitdagingen zit. In het geval ze niet genoeg spannends op haar weg vindt, begint de superslimme Marloes algauw ongeduldig met haar vingers te trommelen. Als Lead Product Manager heeft ze echter een stevige functie, die haar kwaliteiten op de proef stelt: ‘Niets leuker dan je grenzen verkennen. Ontdekken wat je allemaal aankan.’

Budding talent

Just like the arctic hare Marloes feels at home in the inhospitable North, where life isn’t cushy but full of everyday challenges. When she doesn’t find enough excitement on her path, Marloes will start tapping her fingers impatiently. As Lead Product Manager she has a challenging position, that tests her abilities: ‘Nothing is more fun than pushing your limits. Discovering what you can do.’

Arctic Hare - Astrid Goedhart

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar 1993

Functie Lead Product Manager

Sinds 2019

Reisde door Amerika, Canada en IJsland
In 2017 een camperreis door West Canada en toen ik jong was naar Washington.

Favoriete hotel → Camping
Oei, dan kies ik liever voor een camping, aangezien ik daar meer ervaring mee heb gehad tijdens mijn reis door Canada. Dan ga ik voor Surf Junction Campground op Vancouver Island als mijn favoriet. Deze camping ligt midden in de natuur, direct aan het prachtige Pacific Rim National Park en op loopafstand van Long Beach. De perfecte plek om te genieten van dit avontuurlijke eiland.

Favoriete US/Canadian food
Ik ben een echte choco liefhebber, dus dan ga ik voor een chocolate chip muffin met caramel latte van Tim Hortons, een koffieketen/fastfoodketen die je op elke hoek van de straat tegenkomt en waar het dus zeker de moeite waard is om even te stoppen.

Favoriete uitzicht
Het uitzicht van de Sentinel Pass bij Moraine Lake. Via de Larch Valley trail bereik je de Sentinel Pass. Na een pad met veel rotsen en scherpe haarspeldbochten kom je aan op de top en heb je prachtig uitzicht op Larch Valley, Valley of the Ten Peaks en Paradise Valley. Ik was daar in het najaar en de geelkleurige bomen zorgden voor een prachtig uitzicht.

Favoriete stad
Vancouver, een bruisende studentenstad die je gemakkelijk op de fiets kunt ontdekken. Leuk om met de ferry Londsdale Quay Market te bezoeken (je fiets mag gratis mee op de ferry). Op mijn bucketlist staat uiteraard nog een bezoek aan New York!

Favoriete staat/provincie
Alberta, omdat hier Icefields Parkway dwars doorheen gaat. Een route waarvoor ik ogen te kort kwam. Bij elke bocht werd ik weer verrast door de mooie natuur. Bergtoppen, meren, bossen, sneeuw en gletsjers kom je zeker tegen, maar het spannendste is natuurlijk ook het tegenkomen van wildlife. Ik zat op het puntje van mijn stoel toen daar ineens een beer de weg over stak. Dat maakt de herinnering aan deze route extra mooi!

Favoriete activiteiten
Op ontdekking gaan via de hikes die niet ‘standaard’ zijn. Juiste tijdens deze hikes wandel je op veel plaatsen alleen en kan je heerlijk genieten van de rust en de natuur om je heen. De wildlife die je elk moment tegen kan komen en de verschillen in natuur, maken deze hikes ook nog net even spannender. Tijdens The Bald Hills trail bij Maligne Lake is het mij overkomen dat ik aan de top ineens in een dik pak sneeuw stond, terwijl beneden nog alles zonnige en groen was. Je hebt te maken met grote hoogteverschillen, wat ervoor zorgt dat de landschappen je elke keer weer verrassen.

Favoriete National Park
Jasper National park. Tijdens het rijden er naar toe merkt ik al dat de natuur veranderde, er waren meer hoge bergen en de toppen hiervan waren bedekt met sneeuw. De uitdagende hikes die je kunt doen, de stilte op de campings en het zien verschuiven van de gletsjers zijn dingen die dit park voor mij bijzonder maken.

Favoriete strand
Long Beach op Vancouver Island. Verwacht niet een parelwit strand met veel comfort, nee dit is een echt ongerept strand waar surfers, wandelaars en zonaanbidders elkaar volledig hun eigen gang laten gaan. Een ruig strand waar boomstammen in zijn geheel op het strand aanspoelen. Er is dus hout genoeg om ‘s avonds een mooi kampvuur te maken, pak je marshmallows en geniet!

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring