Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Rick Brouwer

Finance The Ringtail

De Noord-Amerikaanse katfret (Bassariscus astutus) is een soort uit de wasberenfamilie. Ondanks zijn naam is het dus geen kat én geen fret. Een leuk weetje is dat zijn wetenschappelijke naam in het Latijn 'slimme kleine vos' betekent.

The Ringtail

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1988

Functie
Finance

Sinds
2023

Reiservaringen
Mijn reiservaringen bestaan voornamelijk uit vakanties binnen Europa. Dit zijn dan voornamelijk stedentrips of strandvakanties geweest.  

Favoriete food
Ik ben een makkelijke eter. Van verschillende gerechten kan ik genieten. Lasagne is een van mijn favoriete gerechten, maar het scheelt ook veel hoe het eten is gemaakt. Een niet favoriet gerecht kan zo door als favoriet gerecht als deze door een goede kok wordt gemaakt en visa versa. 

Favoriete uitzicht
Je kunt in Canada niet één favoriete uitzicht hebben, maar ik zou graag Harrison Hot Springs en Whistler Mountain willen bezoeken.

Favoriete stad
Mijn favoriete stad in Europa is Praag. Hier ben ik afgelopen zomer voor het eerst geweest, maar dat was zeker niet de laatste keer. De mooie gebouwen en fijne sfeer maken dit mijn favoriete stad. 

Favoriete activiteiten
Sporten en sport kijken doe ik graag. Daarnaast vind ik het fijn om tijd in de natuur door te brengen even weg van alle drukte. 

Favoriete National Park
Het bezoeken van Pacific Rim National Park staat hoog op mijn lijst.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring