Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Roxy van Gemert

Reisspecialist The Otter

De otter is moedig, zachtaardig, sterk en intelligent. De otter past zich snel aan en is dol op het water. Het is mijn grote passie om onvergetelijke droomreizen samen te stellen. Otters zijn overdag wat schuw en daarom ’s avonds actiever, ik ben zelf ook echt een avondmens. Hij is vindingrijk en alert, maar soms een beetje te eigenzinnig maar ook enorm schattig.

Priscilla Melse - Sea Otter

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
2005

Functie
Reisadviseur

Sinds
2023

Reiservaringen
In 2019 ben ik (toen nog als klant) met Doets Reizen naar West Canada geweest. We gingen toen met de camper van Vancouver via Vancouver Island naar Calgary. Het was een reis om nooit te vergeten en ik zou het zeker nog een keer doen. Daarnaast ben ik kerst 2017 met mijn ouders naar Fins Lapland geweest. Ondanks dat ik het liefst naar de zon ga was dit winterparadijs echt een van de gaafste dingen die ik ooit heb gedaan.

Favoriete Hotel
Mijn favoriete hotel is het Pan Pacific in Vancouver. Het is hier niet erg als je vroeg wakker wordt door je jetlag, want het uitzicht van alle lichtjes van de stad maakt dat weer helemaal goed. Je kunt er heerlijk eten met prachtig uitzicht. Tip: neem de cheesecake als toetje bij de Coal Harbour Bar.

Favoriete Food
Mijn all time favorite is sushi, maar voor een lekker Indiaas gerecht mag je mij ook wakker maken.

Favoriete uitzicht
Een van de gaafste dingen die ik ooit heb gezien is het Noorderlicht in Lapland. Dat is zo’n bijzondere ervaring, om al die kleuren boven je te zien ‘dansen’. Daarnaast is Lake Louise ook een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien, echt een aanrader om te bezoeken.

Favoriete stad
Mijn favoriete stad is Londen. Ik vind het heerlijk om lekker te winkelen in een prachtige stad, waar je daarna lekker Hyde Park in kan lopen waar je overal eekhoorns ziet rennen. New York lijkt mij ook fantastisch, maar daar ben ik helaas nog niet geweest. Ook Vancouver vond ik een hele leuke stad waar je ontzettend lekker kunt eten. Tip: neem je wandelschoenen mee en maak een mooie wandeling over de ‘Seawall’ rond Stanley Park. 

Favoriete staat/provincie
Mijn favoriete provincies zijn Alberta British Columbia. De prachtige parken van Banff en Jasper en Vancouver waar je heerlijk kunt eten, lekker kunt slenteren door de stad en ook nog eens prachtige natuur kan opzoeken.

Favoriete activiteiten
Ik heb zoveel gave dingen gedaan dat ik echt niet kan kiezen. Natuurlijk staat de whale watch tour op nummer één. Dit is zo’n gave ervaring en raad ik iedereen aan. Ik heb dit gedaan in Ucluelet. In Whistler heb ik geziplined en dat zal ik echt nooit meer vergeten, zo ontzettend gaaf en spannend! Dat was een heel zipline parcour, waarvan één zipline wel 2km hoog was. Ook vond ik het raften in Jasper onwijs leuk, er werken daar ook ontzettend leuke mensen. In Fins Lapland raad ik het aan om een huskytocht te doen en om naar het land van de kerstman te gaan in Rovaniemi. Wie wil er nou niet bij de kerstman op schoot?!

Favoriete National Park
Banff National Park is sowieso mijn favoriet. Ik wil graag naar de Grand Canyon in Amerika.

Favoriete strand
Ik vind elk strand heerlijk als de zon schijnt, maar op mijn bucketlist staat ook een strand waar wat minder vaak de zon schijnt! Namelijk Reynisfjara Black Beach in IJsland. Het ziet er op foto’s altijd zo prachtig en onwerkelijk uit, dat moet ik met mijn eigen ogen zien!

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring