Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Treehotel - Harads

Altijd al in een bijzondere accommodatie willen verblijven? Dit is er zeker één van! Treehotel is gelegen in het hoge dennenbos met een spectaculair uitzicht op de rivier de Lule in Harads. Het Treehotel beschikt over zeven futuristische boomkamers en zijn allemaal minimalistisch en milieuvriendelijk ingericht.

De boomhutten

De boomkamers hangen 4 tot 10 meter boven de grond en zijn bereikbaar via een hellingbaan, brug of elektrische trap. De milieuvriendelijke boomkamers zijn voorzien van een verbrandend toilet, elektriciteit, airconditioning, vloerverwarming, koffiezetapparaat, vers drinkwater en wifi. Alleen de 7th Room en Dragonfly hebben hun eigen douches. 

Activiteiten

Op verzoek kunnen er verschillende activiteiten worden georganiseerd. In de zomer kun je hier prachtige wandelingen maken, kajakken of het huren van fatbikes om de omgeving te ontdekken. Activiteiten in de winter zijn hondensleeritten, sneeuwscootertochten, ijsvissen en sneeuwschoenwandelen.

Praktische Informatie Treehotel

- In de Dragonfly en 7th Room zijn douches aanwezig.

- Wanneer je in één van de andere kamers verblijft kun je douchen in het hoofdgebouw. Dit betreft gemeenschappelijke (gescheiden) douches. Handdoeken, badjassen, shampoo en zeep tref je in de douche.

- Het is aan te raden om de sauna of jacuzzi vooraf te boeken, zodat je verzekerd bent van de gewenste tijd

- Het hotel beschikt over een restaurant waar je vooraf een tafel kunt reserveren.

- Het klimaat in Harads is sub-arctic met warme zomers en koude winters. Wij adviseren de juiste kleding in te pakken zodat je goed bent voorbereid.

- De boomhutten zijn stevig gebouwd en zijn bestand voor elk weertypen. Indien het hard waait kun je dit in de Bird’s Nest en The UFO wat meer voelen.

- Alle boomhutten van het Treehotel zijn voorzien van verbrandingstoiletten en duurzame Rukkamoinika watersysteem met 3 liter water voor het wassen van je handen.

- Elke boomhut heeft zijn eigen toegangsweg, soms is dat een ladder, soms is het een gemakkelijke trap. Voor de hutten met een ladder wordt geadviseerd de koffers achter te laten in het hoofdgebouw en alleen noodzakelijke items mee te nemen in een kleine tas.

Adres

Edeforsväg 2A, 960 24 Harads, Zweden

Uitgelichte reizen