Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Treinreizen in Amerika

Reizen per trein door de gigantische Verenigde Staten is één groot avontuur. Met een netwerk van meer dan 40.000 kilometer kun je alle kanten op tijdens je treinvakantie in Amerika. De treinen zijn vaak comfortabel en ruim maar bieden vooral een efficiënte manier van reizen, waarbij je zelf vrijwel geen moeite hoeft te doen.

Bekijk onze treinreizen in Amerika

Maatwerk

Je kunt bij Doets Reizen terecht voor je treinreis Amerika. Wij geven graag advies over de ongekende mogelijkheden. Staat je droomreis er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor meer advies en de mogelijkheden van reizen per Amtraktrein.

Amtrak - Treinreizen - Amerika - Doets Reizen

Geen huurauto of camper

Als je reist per trein, heb je geen huurauto of camper nodig. Daarbij is reizen per trein door Amerika ook nog eens verrassend voordelig. Doets Reizen heeft diverse reizen samengesteld waarbij je geheel of gedeeltelijk per trein reist. Je hebt voor het reizen geen rijbewijs nodig en een ander voordeel is dat je bespaart op eventuele parkeerkosten in de steden.

Pacific Surfliner - Amtrak - Treinreizen - California - Amerika - Doets Reizen

Per Trein van Oost naar West USA

Onze meest verkochte treinreis is de Coast To Coast. Je doorkruist het land van oost naar west. Wij geven je direct advies over de slaapfaciliteiten aan boord. Garantie: dit een andere en heel verrassende manier om door Amerika te reizen!

Coast-Starlight - Amtrak - Treinreizen - California - Amerika - Doets Reizen

Oost Amerika

Oost Amerika is een ideale vakantiebestemming in Amerika om per trein te ontdekken. Reis comfortabel van stadscentrum naar stadscentrum en voorkom hoge parkeerkosten en files. Doets Reizen boekt de beste treintijden voor je in zodat je geen kostbare tijd verliest. Laat je inspireren door onze geweldige Oost Amerika stedentrips.

Acela Amtrak - Treinreizen - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte treinreizen in Amerika

Logo Doets Reizen

Treinreizen in Amerika