Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Treinreizen in Canada

Ervaar de magie van treinreizen in Canada met ViaRail of de luxueuze Rocky Mountaineer. Ontdek adembenemende landschappen in elke regio terwijl je over een uitgestrekt 12.500 kilometer lang spoorwegnetwerk reist. Van de kustlijnen rond Halifax tot de majestueuze Rocky Mountains op weg naar bruisend Vancouver, onze treinen brengen je naar zelfs de meest afgelegen gebieden. Boek vandaag nog je droomreis met Doets Reizen en laat je betoveren door Canada vanaf het spoor.

Bekijk onze treinreizen in Canada

Rocky Mountaineer

Ontdek een wereldberoemde schat onder de treinreizen: de 2-daagse Rocky Mountaineer-ervaring in West Canada. Geniet van weelde aan boord en laat het vriendelijke treinpersoneel je in de watten leggen. Terwijl de trein zich een weg baant door de ongerepte natuur met majestueuze bergen, glinsterende rivieren, weelderige bossen en wilde dieren, beleef je een onvergetelijke reis vol pracht en avontuur. Met verschillende trajecten om uit te kiezen, staat ons ervaren team klaar om je te adviseren over de ruime mogelijkheden. Boek nu voor een luxueuze reis door de adembenemende landschappen van West Canada!

Treinreizen - Rocky Mountaineer - Canada - Doets Reizen

The Canadian: van Oost naar West

Ervaar de ultieme treinreis door Canada met "The Canadian." Deze beroemde treinrit, die vier dagen duurt, doorkruist maar liefst 4500 kilometer van Toronto naar Vancouver. Aan boord kun je kiezen uit diverse comfortabele slaapaccommodaties, zodat je van alle gemakken bent voorzien terwijl je de adembenemende landschappen van Canada bewondert. Boek nu en ontdek Canada op een onvergetelijke manier!

Treinreizen - ViaRail - Canada - Doets Reizen

Maatwerk geen probleem!

Ervaar de pracht van Canada via unieke treinreizen. Of je nu over de autoweg rijdt of het spoor volgt, bij Doets Reizen kun je rekenen op professioneel advies. Onze treinreizen in Canada zijn volledig aanpasbaar naar jouw eigen wensen. Breid je avontuur uit met een auto, camper of cruisevakantie voor of na de treinreis. Verken Canada zoals jij dat wilt! Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Treinreizen - ViaRail - Canada - Doets Reizen

Geen camper of huurauto

Als je met de trein reist, heb je in principe geen huurauto of camper nodig. Echter, het is absoluut mogelijk om een treinreis te combineren met het huren van een camper of auto. Bovendien is reizen per trein in Canada verrassend betaalbaar. Bij Doets Reizen hebben we diverse reisarrangementen samengesteld waarbij je volledig of gedeeltelijk per trein reist. Het mooie is dat je geen rijbewijs nodig hebt voor de treinreis, en je bespaart tevens op potentiële parkeerkosten in de steden. Geniet van ultieme flexibiliteit en comfort tijdens jouw reis door Canada!

Treinreizen - Rocky Mountaineer - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte treinreizen in Canada

Logo Doets Reizen

Treinreizen in Canada