De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Treinreizen in Canada

Het reizen per trein in Canada is een ervaring op zich. Je kan reizen met ViaRail, de Canadese treinmaatschappij of voor de luxe variant, de Rocky Mountaineer. In ieder gebied zijn geweldige treinreizen te ondernemen die je op een unieke manier het landschap tonen. Het 12.500 kilometer tellende spoorwegnetwerk loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. Beleef comfortabel avontuur dat zich afspeelt tussen de ruige landschappen rondom Halifax aan de Atlantische Oceaan, of via de Rocky Mountains naar het bruisende Vancouver aan de Stille Oceaan. De trein brengt je zelfs naar gebieden die voor andere vervoersmiddelen onbereikbaar zijn. Doets Reizen is de treinreisspecialist die jij zoekt!

Bekijk onze treinreizen in Canada

Rocky Mountaineer

Een juweel onder de treinreizen en wereldberoemd. Een 2 of 3 daagse reis door West Canada per Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. Dompel jezelf onder in luxe aan boord en laat je verwennen door het vriendelijke treinpersoneel. De trein volgt het spoor dwars door ongerepte natuur met bergen, rivieren, bossen en wildlife.

Treinreizen - Rocky Mountaineer - Canada - Doets Reizen

The Canadian: van Oost naar West

De meest indrukwekkende van alle treinreizen is zonder twijfel de beroemde The Canadian. Deze trein legt tijdens een vierdaagse tocht de 4500 kilometer af tussen Toronto en Vancouver. Aan boord heb je de keuze uit diverse comfortabele slaapaccommodaties. Deze reis is geheel naar wens aan te passen.

Treinreizen - ViaRail - Canada - Doets Reizen

Maatwerk geen probleem!

Wij kennen Canada, of het nu op de autoweg is, of het spoor? Bij Jan Doets kun je professioneel advies verwachten. Alle treinreizen in Canada zijn in de meeste gevallen op maat aan te passen naar eigen wens. Breidt je reis voor of na de treinreis uit met een auto, camper of cruisevakantie.

Treinreizen - ViaRail - Canada - Doets Reizen

Geen camper of huurauto

Als je reist per trein, heb je geen huurauto of camper nodig. Daarbij is reizen per trein door Canada ook nog eens verrassend voordelig. Doets Reizen heeft diverse reizen samengesteld waarbij je geheel of gedeeltelijk per trein reist. Je hebt voor het reizen geen rijbewijs nodig en een ander voordeel is dat je bespaart op eventuele parkeerkosten in de steden.

Treinreizen - Rocky Mountaineer - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte treinreizen in Canada

Logo Doets Reizen

Treinreizen in Canada