De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Miljonairsstad Palm Springs ligt midden in de woestijn, aan de voet van Mount San Jacinto. Tot circa 1890 was Palm Springs niet meer dan een halte voor postkoetsen. Er werd wat gedronken, er werd wat gerust, er werd van paarden gewisseld en men ging weer verder. Nu is Palm Springs één van de meest luxueuze en moderne steden van Californië. Het klimaat met 350 dagen zon per jaar trok leden van de jetset zo aan, dat ze er graag een huis lieten bouwen. Daarnaast is Palm Springs een populaire bestemming voor de LHBTIQ+ gemeenschap.

Zóveel beroemdheden in Palm Springs 

Nieuwsgierig geworden? Diverse maatschappijen bieden Celebrity Tours aan. De naam zegt het al: het zijn bustrips langs huizen van beroemdheden. Maar je kunt bij het Visitor Center (2901 North Palm Canyon Drive) ook een Map of the Stars afhalen en aan de hand daarvan een eigen tour maken. 

Walk of Stars

Grote tegels met een ster en een naam geven aan welke sterren de stad hebben bezocht of er een huis hebben (gehad). Waaronder Marilyn Monroe, Elvis Presley, Sophia Loren, Frank Sinatra, Ronald Reagan, Elizabeth Taylor, Catherine Deneuve, Rock Hudson en Victoria Principal. Intussen liggen er honderden van die tegels. Vlakbij de Walk of Stars staat het Palm Springs Art Museum (101 North Museum Drive), bekend om zijn prachtige fotocollectie en zijn verzameling eigentijdse Amerikaanse en Indiaanse kunst.

Reizen in de buurt van Palm Springs

Logo Doets Reizen Amerika

Palm Springs