Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Destin en Fort Walton Beach

Neem contact met ons op

Deze 2 zustersteden, die gescheiden worden door ongeveer 8 kilometer aan parelwit strand, liggen aan de Emerald Coast. Destin is vooral bekend als plaatsje voor sportvissers en Fort Walton Beach werd beroemd door archeologische opgravingen uit het indianentijdperk.

Destin

De inwoners van Destin noemen hun stadje een beetje opschepperig ‘The World’s Luckiest Fishing Village’. De stad heeft verder de grootste vissersvloot van Florida en organiseert jaarlijks in oktober de Destin Fishing Rodeo. Sportvissers kunnen prachtige prijzen winnen als ze de grootste vis binnen een bepaalde soort vangen. Vooral het vissen op marlijnen is spectaculair. De mogelijkheden voor watersport zijn natuurlijk ook aanwezig. Je kunt hier duiken en snorkelen, maar ook een bootexcursie maken. Bijvoorbeeld om dolfijnen te spotten. Vlakbij het plaatsje Seaside ligt Crayton Beach. Dat staat in de top 10 van mooiste stranden van Amerika.

Fort Walton Beach

Dit is de wat kleinere plaats van de 2, maar daarom zeker niet minder leuk. Fort Walton Beach heeft de Okaloosa Island Fishing Pier die wel zo'n 380 meter de zee in gaat waar vandaan je fantastisch kunt vissen. Een visvergunning is niet nodig, maar je moet wel entree betalen. Een geweldige plek om lekker rond te struinen en wat te gaan eten of drinken is The Boardwalk gelegen aan het strand.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Destin en Fort Walton Beach gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Destin en Fort Walton Beach