De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De kunstscène van Coeur d'Alene is net zo divers als de natuurlijke omgeving. Het is de thuisbasis van landelijk erkende artiesten, muzikanten, filmmakers, schilders, schrijvers en nog veel meer. Geniet van bioscopen, musea, kunstgalerijen en dinertheater. Leer meer over de geschiedenis en de natuurlijke wonderen van het gebied. Vier het hele jaar door het leven tijdens het bijwonen van een lange lijst van evenementen en festivals van Coeur d'Alene.

Activiteiten

De zomer in Coeur d'Alene is gevuld met epische attracties! Parasailritten, zip-lining, varen, dobbervliegtuigen en natuurlijk het grootste themapark van het noordwesten! De winter brengt verlichte straten, boottochten met diner, mijlen en mijlen van skipistes, warme overdekte waterparken en veel warme gerechten en leuke muziek acts.

Wat je smaak ook is, je zult het vinden in Coeur d'Alene.

Coeur d'Alene is er trots op dat het een breed scala aan eetgelegenheden heeft. Van goedkoop en cool tot chique met een uitzicht, je zult vinden waar je naar op zoek bent. Zorg ervoor dat je naar de favorieten van de verborgen local vraagt!

Quality time 

Het leven aan het meer draait helemaal om familie en vrienden. Zoek een afgelegen strand, een van de vele parken aan het meer, maak een wandeling op Tubb's Hill, ga minigolfen of wandelen ... echt golfen!

 Je zal deze vakantie niet snel vergeten.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Coeur d'Alene gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Coeur d'Alene