Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

Dallas wordt vooral herinnerd als de stad waar president John F. Kennedy werd doodgeschoten. Dit gebeurde toen hij op 22 november 1963 met zijn vrouw in een open limousine over Dealey Plaza reed. Maar er is meer dan dat. Dalles is ook de stad met geweldige musea, restaurants en prachtige winkels. Ook herbergt Dallas prachtige stadsparken, die een oase van rust vormen. Liefhebber van sport? Moedig dan de Dallas Cowboys aan tijdens een thuiswedstrijd van deze beroemde American Footballclub.

Dallas is na Houston de grootste stad van Texas en wordt ook wel Big D genoemd vanwege de beroemde American Footballclub ‘The Cowboys en de cheerleaders die de toeschouwers toejuichen. Maar ook de stad waar president J.F. Kennedy werd vermoord en bekend van de gelijknamige televisieserie.

Meer informatie:

Mensen die Dallas kennen weten dat de stad meer te bieden heeft dan deze populaire wetenswaardigheden. Het is ook de stad met scherpzinnige zakenlui en vooral topbankiers. Een stad met geweldige musea, restaurants en prachtige winkels. Alles is hier te koop. Zie ook https://www.traveltexas.com/regions.


Dallas heeft meer verrassingen in petto die niet moeilijk te vinden zijn. Zoals het ontroerende museum ter nagedachtenis aan Kennedy en de prachtige parken die een oase van rust vormen in de stad.
Voordat je (zonder plan) de stad intrekt, raden we je aan om even langs ht Convention & Visitor Center (CVB) te gaan. Dat zit in het Old Red Courthouse (100 South Houston Street). Zij zijn zeven dagen in de week geopend en hier kun je niet alleen terecht voor meer informatie, maar ook voor kaarten en plattegronden, boeken en brochures over interessante plaatsen. Zie ook www.visitdallas.com

Reizen naar Dallas

Logo Doets Reizen Amerika

Dallas