De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

1 Hotel San Francisco

San Francisco - Amerika

1Hotel San Francisco is een luxe hotel gelegen in het hart van Downtown San Francisco. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over de Bay Bridge wat in de avond prachtig is verlicht. 1 Hotel San Francisco bevindt zich op 5 minuten lopen van de talloze winkels en restaurants in het winkelcentrum Ferry Building Marketplace. De historische tram heeft een halte direct voor het hotel, zodat je eenvoudig de bezienswaardigheden van het stadscentrum kunt ontdekken. Uiteraard kun je San Francisco ook gemakkelijk te voet ontdekken. Fisherman’s Wharf en Pier 39 liggen op 30 minuten lopen en Union Square en Lombard Street op circa 35 minuten.

1Hotels heeft het doel om zo duurzaam mogelijk hotels in te richten. Om dat te bereiken maken ze veel gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hergebruikt hout. Het buiten leven naar binnen halen met behulp van lichte kleuren, ruimte en planten. Écht het Scandinavische gevoel!

Daarnaast staat goede horeca hoog in het vandaal, waarbij veel met lokale- en seizoensproducten wordt gewerkt en rekening wordt gehouden met zo min mogelijk verspilling.

De natuurlijke materialen zijn ook terug te vinden in de kamers. Daarnaast probeert het hotel de gast inzicht te geven om milieubewuste keuzes te maken. Zo liggen er in de kamers geen losse papieren blocnotes en ligt in de kamers een lijst met tips om producten te hergebruiken. Eén van de voorbeelden is bijvoorbeeld het hergebruiken van je douche kap. Ook stimuleren ze de gast om herbruikbare flessen met water te vullen bij de gefilterde waterpunten in plaats van het kopen van losse plastic flessen.

De kamers zijn voorzien van 1 of 2 tweepersoonskamers, flatscreen tv, Nespresso apparaat, gratis wifi, badjas en yogamat.

Niet inbegrepen: Verplichte resort fee á $45,41 excl. taks per kamer per nacht (onder voorbehoud van wijzigingen).

 

Reizen met deze accommodatie