Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Best Western at O'Hare

Illinois - Amerika

Chicago en de omliggende gebieden zijn gemakkelijk te ontdekken vanuit dit hotel in Rosemont, Illinois. Het Best Western at O'Hare is gelegen vlakbij O'Hare International Airport, de Allstate Arena en het Stephens Convention Center. Met gemakkelijke toegang tot drie grote snelwegen en slechts een korte treinrit naar het centrum van Chicago, maakt het Best Western at O'Hare het gemakkelijk om alles wat de streek te bieden heeft te verkennen.
Geniet van de opwinding van het nabijgelegen Rivers Casino of verken de winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in het Park at Rosemont. De goede treinverbinding naar Chicago biedt de mogelijkheid om beroemde attracties in deze wereldstad, zoals Wrigley Field, Lincoln Park en de Brookfield Zoo te ontdekken.
Voor extra gemak biedt dit hotel een gratis 24-uurs pendeldienst vanaf en naar O'Hare International Airport. Daarnaast kun je bij het Best Western at O'Hare gratis parkeren.
Als gast van het Best Western at O'Hare kun je in het naastgelegen Pine Grove Restaurant gratis ontbijten. Daarnaast beschikt het hotel onder andere over een gratis high-speed internettoegang in de ruime hotelkamers, een fitness ruimte en een wasserette.