De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

BW Plus JFK Inn & Suites

Texas - Amerika

Tijdens een verblijf in het Best Western Plus JFK Inn & Suites profiteer je tegelijkertijd van een uitstekende ligging en van het gemak dat de vele uitstekende faciliteiten van dit hotel bieden. Het Best Western Plus JFK Inn & Suites heeft niet alleen een zeer gunstige ligging ten opzichte van George Bush Intercontinental Airport, maar tevens ook ten opzichte van diverse bezienswaardigheden, winkels en restaurants in de omgeving van Houston.

Gasten van het Best Western Plus JFK Inn & Suites profiteren van een aantal topfaciliteiten en gemakken, waaronder een gratis shuttleservice tussen de terminals van George Bush Intercontinental Airport en de hotellobby, een buitenzwembad, een fitnessruimte met een breed assortiment aan apparatuur, en niet geheel onbelangrijk: een zeer uitgebreid en gratis ontbijt in de ochtend. 

De kamers in het Best Western Plus JFK Inn & Suites zijn ruim van opzet en stijlvol ingericht. De kamers bieden onder andere een gratis WiFi internettoegang, een flatscreen televisie, een koelkastje en een magnetron. Wellicht ook goed om te weten: parkeren op het terrein van het Best Western Plus JFK Inn & Suites is geheel gratis.