De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Calabogie Peaks Resort

Ontario - Canada

Het Calabogie Peaks Resort is een gezellig familiehotel en een prima uitvalsbasis om vele activiteiten te ondernemen. Naast het hotel liggen de skipistes en gondels, die je ook in de andere seizoenen kunt gebruiken. Zeker in de Indian Summer is het aan te raden naar boven te gaan, om zo volop te genieten van de prachtige herfstkleuren. Als gast kun je tevens gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: roeiboten, kano’s, kajaks, de naastgelegen golfbaan en vele andere zaken.
In het resort zelf is een prima zwembad, fitnessruimte en hot tub waar je heerlijk kan relaxen na een lange dag. Ook is er een restaurant waar je een hapje kunt eten, en het is aan te raden vooraf een tafelreservering te plaatsen. Parkeren kun je kosteloos bij het hotel zelf.
De kamers zijn in Canadees gemoedelijke stijl ingericht en je voelt je gelijk thuis. Warme tinten en het kersenhout maken de kamers knus en alle standaardfaciliteiten zijn aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook is er internet op de kamers, als ook in de publieke ruimtes van het resort.
Het Calabogie Peaks Resort is een goede overnachtinglocatie tussen Algonquin Provincial Park en Ottawa en is weer eens iets anders dan een standaard ketenhotel. Aan te raden is om in de avond een wandeling te maken langs Calabogie Lake en romantisch te genieten van een prachtige zonsondergang.