Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Chateau Jasper

Jasper - Canada

Het Chateau Jasper is een eenvoudig maar comfortabel hotel, gelegen in het centrum van Jasper. Veel gemakken zoals, restaurants en winkels zijn op korte loopafstand. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, gezellige bar/lounge en gratis Wi-Fi. Er kan verder gebruik worden gemaakt van een hottub. Het zwembad en de hottub zijn dagelijks geopend 08:00 uur tot 22:00 uur. De fitness ruimte is momenteel gesloten. Wanneer je toch gebruik wenst te maken van de fitness faciliteiten dan kan dit is het naastgelegen hotel Lobstick Lodge. Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage. Verder vind je in het hotel het Silverwater Restaurant dat geopend is voor ontbijt in buffetvorm. Het restaurant heeft ook een kleine patio buiten waar je heerlijk kunt zitten.

Het plaatsje Jasper is gezellig! Je kunt winkelen in diverse souvenirshops of heerlijk dineren in een restaurant naar keuze. De plaats telt ongeveer 4200 inwoners. Het plaatsje Jasper is kleiner en minder toeristisch dan Banff, maar minstens zo gezellig. Jasper ligt in het gelijknamige Jasper National Park. Bijzonder aan Jasper is dat je meer kans hebt om wildlife te spotten, dit komt doordat het minder toeristisch is. Zo zag Elske Doets een Elk rondlopen in het dorp zelf! Een echte en bijzondere Canada ervaring!  Jasper National Park ligt ten noorden van de 'rooftop' (Icefields Parkway). Het park is veruit het meest ongerept en bestaat uit een bergachtig gebied met valleien, gletsjers, meren en wilde rivieren. Het park is 10878 km2 groot en daarmee groter dan Banff National Park. Jasper ligt aan de Athabasca River die je uitnodigt voor een spannende raft. Ook Jasper National Park beschikt over diverse meren zoals Lac Beauvert, Patricia Lake en Pyramid Lake.

Studio Room

De Studio Room beschikt over Two Queen Beds, een magnetron, airconditioning, een strijkijzer en een koffiemachine. De badkamer beschikt over een douche.

Reizen met deze accommodatie