Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Chicago Northwest KOA

Illinois - Amerika

De naam 'KOA' vormt een begrip op het gebied van campings in Noord-Amerika. KOA is dan ook een beroemde campingorganisatie waar talloze campings onderdeel van uitmaken, waaronder de Chicago Northwest KOA. Om onderdeel te mogen zijn van KOA moet een camping voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de Chicago Northwest KOA vormt daarop geen uitzondering.

Gasten van deze camping kunnen tijdens hun verblijf op deze camping dan ook gebruikmaken van uitstekende campingfaciliteiten en van uiteenlopende recreatievoorzieningen!

De Chicago Northwest KOA is gelegen op ongeveer een uur rijden ten opzichte van downtown Chicago. Tip: als je tijdens je verblijf op deze camping nog een bezoek wilt brengen aan de vele highlights in downtown Chicago, neem dan vanaf de nabijgelegen plaats Crystal Lake de trein van Metra naar het Chicago Ogilvie Transportation Centre. Ideaal, want zodoende hoef je niet de camper het drukke verkeer van "the Windy City" te trotseren! Het Metra Station van de plaats Crystal Lake is te vinden op een klein halfuur rijden ten opzichte van de Chicago Northwest KOA.