De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Chicago Northwest KOA

Illinois - Amerika

De naam 'KOA' vormt een begrip op het gebied van campings in Noord-Amerika. KOA is dan ook een beroemde campingorganisatie waar talloze campings onderdeel van uitmaken, waaronder de Chicago Northwest KOA. Om onderdeel te mogen zijn van KOA moet een camping voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de Chicago Northwest KOA vormt daarop geen uitzondering. Gasten van deze camping kunnen tijdens hun verblijf op deze camping dan ook gebruikmaken van uitstekende campingfaciliteiten en van uiteenlopende recreatievoorzieningen! De Chicago Northwest KOA is gelegen op ongeveer een uur rijden ten opzichte van downtown Chicago. Tip: als je tijdens je verblijf op deze camping nog een bezoek wilt brengen aan de vele highlights in downtown Chicago, neem dan vanaf de nabijgelegen plaats Crystal Lake de trein van Metra naar het Chicago Ogilvie Transportation Centre. Ideaal, want zodoende hoef je niet de camper het drukke verkeer van "the Windy City" te trotseren! Het Metra Station van de plaats Crystal Lake is te vinden op een klein halfuur rijden ten opzichte van de Chicago Northwest KOA.

Zoals je van een KOA mag verwachten beschikt de Chicago Northwest KOA over tal van uitstekende faciliteiten. Zo kunnen gasten van deze camping gebruikmaken van schone campingdouches en campingtoiletten, een wasruimte voor het wassen van kleding, een gratis WiFi internettoegang, een buitenzwembad (geopend van medio eind mei tot begin september), talrijke speelfaciliteiten voor de kids en sportievelingen, een minigolfbaan en van faciliteiten voor het huren van fietsen om de camping en omgeving mee te kunnen verkennen. Net zoals op veel andere KOA campings worden op de Chicago Northwest KOA gedurende het kampeerseizoen tal van algemene activiteiten georganiseerd.

De camperplaatsen van de Chicago Northwest KOA zijn comfortabel en ruim ingericht voor camperreizigers. Alle plekken beschikken over een picknicktafel en een vuurring. Brandhout is tegen betaling verkrijgbaar bij de goed gevulde campingwinkel van de camping. Zodoende kunnen gasten in de avonduren genieten van een heerlijke barbecue en/of van een gezellig kampvuur onder de sterrenhemel. Kortom: kamperen op de Chicago Northwest KOA betekent optimaal genieten met alle benodigde faciliteiten en comfort binnen handbereik!