De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Circle CG Farm Campground

Massachusetts - Amerika

De gastvrije medewerkers van Circle CG Farm Campground heten hun gasten graag van harte welkom op deze sfeervolle camping in de plaats Bellingham, welke is gelegen in de nabijheid van een aantal interessante trekpleisters. Vanuit Bellingham vindt men binnen 1 uur in het bruisende stadsleven van Boston, terwijl de prachtige kusten van Cape Cod op slechts 3 kwartier rijden zijn te vinden.

Tijdens een verblijf op Circle CG Farm Campground kan men heerlijk tot rust komen en gebruikmaken van talrijke uitstekende faciliteiten. Zo beschikken de met groenvoorzieningen omringde camperplaatsen over aansluitingen op water en elektriciteit. Gasten kunnen op Circle CG Farm Campground een frisse duik nemen in het aanwezige zwembad, terecht voor kleine dagelijkse boodschappen in de aanwezige campingwinkel en genieten van diverse (sportieve) activiteiten, waaronder basketball en mini golf. Circle CG Farm Campground biedt tevens uitstekende sanitaire faciliteiten, een LP Gas filling station voor het bijvullen van propaangas voor de camper, en een dump station voor het legen van watertanks van de camper. 

Kortom: op Circle CG Farm Campground beschikken gasten over alle benodigdheden voor een zorgeloos en ontspannen verblijf!