Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Compass Point Beach Resort

New Providence - Bahama's

Het Compass Point  Resort is op het rustigere gedeelte van het eiland New Providence gelegen. Het drukke centrum van Nassau ligt op zo’n 15 minuten rijden vanaf het resort. Aangrenzend aan het resort vindt je het strand genaamd Love Beach. Dit is een van de grotere stranden van het eiland.

Het compass Point resort is geschilderd in allerlei vrolijke kleuren, welke de jaarlijkse Junkanoo parade weergeven. De gekleurde cottages geven het resort ook meteen de echte sfeer van de Bahamas mee. Deze zeer kleinschalige accommodatie biedt slechts 18 cottages, welke verspreidt liggen over het terrein van het resort. Het resort beschikt over een zwembad, restaurant en een klein privé strandje.

De cottages zijn voorzien van een terras, tweepersoonsbed, tv, internet, kluisje, koffiezetapparaat, magnetron en föhn. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche en toilet. De cottages kijken uit op de tuin van het resort. Liever zicht op de zee? Vraag dan naar de mogelijkheden bij één van onze reisspecialisten.