Vroegboekreizen 2024 Boek nu

David Thompson Resort

Cline River - Canada

Wij hebben gekozen voor een overnachting in het David Thompson Resort, zodat je optimaal kunt genieten van de route tussen Banff en Jasper (of andersom). Het ligt een beetje in de middle of nowhere, gelegen aan de Cline River in de provincie Alberta. De aftakking van de Icefields Parkway, de David Thompson Highway, is een extra toevoeging aan de toch al prachtige reisdagen die jij ervaart in de Rocky Mountains. David Thompson wordt omgeven door de uitlopers van de machtige Canadian Rockies. Het David Thompson Resort biedt een uitstekende tussenstop voor mensen die met hun auto de beroemde Icefields Parkway bereizen. Het resort is basic, maar wel schoon en goed onderhouden. De kamers zijn in 2018 gerenoveerd en fris, licht en efficiënt ingericht. Het resort beschikt over een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Verder heeft het resort een kleine supermarkt, een tankstation, een midgetgolfbaan, picknickplaats, speeltuin en kun je gratis parkeren op het parkeerterrein. Tip: vlak naast het hotel is Icefields Helicopter Tours te vinden, onze partner voor helikoptervluchten in de Rocky Mountains. Wij reserveren graag een spectaculaire vlucht voor jou.

Standard Room Two Queens

De Standard Room Two Queens heeft Two Queen Beds, een koelkast en een koffie machine. De badkamer is ruim en beschikt over een bad en een douche.

Suite

De Suite heef een King Bed en twee Single Beds. Verder is er in de kamer een magnetron, een keuken met gaspitten, een koelkast en vriezer en een broodrooster. Ook is er een bureau en een bank waar je lekker kunt zitten. De badkamer beschikt over een bad en een douche. Tevens is er een koffiemachine aanwezig in de kamer.