De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Dutch Lake Resort & RV Park

British Columbia - Canada

Het Dutch Lake Resort & RV Park is gelegen bij het gelijknamige Dutch Lake in het plaatsje Clearwater. Dit plaatsje geldt als de toegangspoort tot Wells Gray Provincial Park, en het Dutch Lake Resort & RV Park is dan ook een uitstekende uitvalsbasis voor het ontdekken van de adembenemend mooie hoogtepunten van dit uitgestrekte en ongerepte natuurgebied in British Columbia. Het Visitor Centre van Wells Gray Provincial Park is te vinden op slechts 5 minuten rijden vanaf het Dutch Lake Resort & RV Park.

Hoewel het nabijgelegen Wells Gray Provincial Park een niet te missen bezienswaardigheid is, biedt een verblijf op het Dutch Lake Resort & RV Park nog veel meer recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. Zo kunnen gasten van deze camping kano's of kajaks huren voor vertier op het water van Dutch Lake, of tijdens zomerse dagen simpelweg een verfrissende duik nemen in het meer. Ook een tocht per paard of een rafting tour in de omgeving behoren tot de mogelijkheden. Liefhebbers van buitenactiviteiten kunnen hun hart dus ophalen tijdens hun verblijf op het Dutch Lake Resort & RV Park!

Deze camping biedt een aantal algemene faciliteiten die een verblijf extra aangenaam maken. Zo kunnen camperreizigers die een keer geen zin hebben om een eigen potje te koken eventueel terecht bij 'The Painted Turtle Restaurant', het full service restaurant van het resort. Daarnaast beschikt het Dutch Lake Resort & RV Park over keurig onderhouden douche- en toiletfaciliteiten, een wasruimte voor het draaien van een wasje tijdens de reis, en over ruim opgezette camperplaatsen met een picknicktafel en een kampvuurring. Brandhout is tegen een schappelijke prijs verkrijgbaar bij het campground office.