De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Evergreen Lodge at Yosemite

California - Amerika

Deze historische lodge is gelegen aan Yosemite National Park. Dit is dus een prima basis om dit park te gaan bezoeken. De Evergreen Lodge is de meest gunstig gelegen accommodatie in Yosemite voor toegang tot de drie belangrijkste delen van het park: Yosemite Valley, Tuolumne Meadows en Hetch Hetchy. Rondom de Evergreen Lodge zijn bos, weiden, rivieren, zwemgaten, vuurwegen, vergezichten en het naburige Camp Mather (toegang tijdens de zomermaanden overdag gebruik), met zijn natuurlijke meer met kilometerslange paden. Op minder dan 20 minuten lopen van Evergreen zijn het Birch Lake, Sunset Point, Doughters Meadow en de Middle Fork van de rivier de Tuolumne.

De Lodge heeft aparte comfortabele Cabins waar je in verblijft verspreid over het terrein. Ze liggen tussen de bomen in waardoor je de ultieme natuur belevenis heb. Ze hebben allemaal een eigen prive balkon maar zijn ook zo gelegen dat je zo naar het centrale plein kunt gaan. In de Main Lodge kun je ontbijten, lunchen of dineren en in de zomer is er bbq bij de pool. De lodge heeft een mooi zwembad en heeft ook een winkel voor dagelijkse benodigdheden of souveniers. Ook voor de kinderen zijn er dagelijks veel activiteiten.

Deluxe Cabin:
Deze cabin heeft een Kingsize bed en een queen slaapbank. Er is een gietijzeren haard aanwezig, ruime badkamer en elke hut heeft een eigen terras of balkon.

2 Bedroom Family Cabin:
Deze Cabin heeft 2 aparte kamers met 1 kingsize bed en 2 aparte twinsize bedden. Een ruime woonkamer met een queensize slaapbank. Er is een ruime badkamer aanwezig en er is een eigen terras. 

Reizen met deze accommodatie