Vroegboekreizen 2024 Boek nu

First Passage Banff-Vancouver SL

Alberta - Canada

Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht.

SilverLeaf: vanuit uw comfortabele stoel geniet u door de grote, panoramische ramen van het adembenemende landschap. Bij deze service is inbegrepen:

  • Zitplaats in het 'SilverLeaf'-rijtuig. De panoramische ramen zijn 167% groter dan die in het RedLeaf-rijtuig.
  • 2x ontbijt en 2x warme lunch aan boord van de trein, geserveerd op uw stoel.
  • Een glas wijn of bier tijdens de lunch
  • Alcoholvrije dranken en snacks aan boord van de trein.
  • Transfers tussen station en hotel in Kamloops
  • Bagage-afhandeling in Kamloops
  • Overnachting in een comfortabel middenklassehotel in Kamloops.

Dag 1: Banff - Kamloops
U stapt aan boord van de Rocky Mountaineer in Banff of Lake Louise. Tijdens de reis zal het spectaculaire landschap zich aan uw raam ontvouwen. De trein rijdt door boerenlandschappen en langs kronkelende rivieren met stenen. Over hoge bergpassen en door waanzinnige tunnels die deel uit maken van de rijke spoorweggeschiedenis in de Canadese Rockies. De hoogtepunten van vandaag zijn de klim over Rogers Pass, the Kicking Horse Canyon, the Spiral tunnels en natuurlijk de gletsjers en met sneeuw bedekte toppen van de Canadese Rockies. Uw dag eindigt in Kamloops. Hier overnacht u in een comfortabel hotel. 

Dag 2: Kamloops – Vancouver
U vervolgt uw reis verder westwaarts. Tijdens uw reis ervaart u de drastische veranderingen van het landschap. Van de wijde rivieren omgeven met bossen en grote rotsen van The Coast and Cascade Mountains tot de groene velden van the Fraser River Valley. Hoogtepunten vandaag zijn de rivieren van Hell´s Gate in the Fraser Canyon, de steile kliffen langs the Thompson river. De reis eindigt in het bruisende Vancouver.