De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

First Passage to the West: Vancouver to Banff Gold Leaf

British Columbia - Canada

Een reis met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist de Rockies en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Het bergland met zijn besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven komt vanuit een totaal ander perspectief uitstekend tot hun recht.  

GoldLeaf: Vanaf het moment dat u aan boord stapt van het ruime panoramarijtuig, voelt u zich meteen thuis. Uw ruime en comfortabele zitplaats biedt 360º zicht op de spectaculaire omgeving. Tevens kunt u genieten van de heerlijke, vers bereide maaltijden begeleid door een goed glas Canadese wijn. Bij deze service is inbegrepen:

  • Aparte check-in service. 
  • Zitplaats in het ‘Goldleaf’-panoramarijtuig. 
  • Uitgebreid ontbijt en warme lunch in het restaurant van het rijtuig. 
  • Toegang tot het open uitzichtbalkon aan de achterzijde van de trein. 
  • Bagage-afhandeling in Kamloops.
  • Transfers tussen hotel en station in Kamloops.
  • Overnachting in een comfortabel middenklasse hotel in Kamloops.
  • Non-alcoholische, alcoholische dranken en snacks inbegrepen. 


Dag 1: Vancouver - Kamloops
U stapt aan boord van de Rocky Mountaineer in de bruisende stad Vancouver. Tijdens uw reis ervaart u de drastische veranderingen van het landschap. Van de groene velden van the Fraser River Valley tot aan wijde rivieren omgeven met bossen en grote rotsen van the Coast and Cascade Mountains. Hoogtepunten op deze 1e dag zijn de rivieren van Hell´s Gate in the Fraser Canyon, de steile kliffen langs the Thompson river. Uw dag eindigt in Kamloops. Hier overnacht u in een comfortabel hotel. 

Dag 2: Kamloops - Banff
U vervolgt de reis verder naar het oosten door de Canadese Rockies en de provincie Alberta. Het spectaculaire landschap zal zich voor uw raam ontvouwen. De trein rijdt door boerenlandschappen en langs kronkelende rivieren met stenen. Over hoge bergpassen en door waanzinnige tunnels die deel uit maken van de rijke spoorweggeschiedenis in de Canadese Rockies. De hoogtepunten van vandaag zijn de klim over Rogers Pass, the Kicking Horse Canyon, the Spiral tunnels en natuurlijk de gletchers en met sneeuw bedekte toppen van de Canadese Rockies. Uw treinreis eindigt in Lake Louise of Banff.

Reizen met deze accommodatie