De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Forest Park Hotel

Jasper - Canada

Forest Park Hotel is te vinden in de adembenemende Canadese Rockies en Jasper National Park. Het hotel beschikt over één restaurant (Walter’s Dining Room) en 2 lounges (Hearthstone Lounge en Champs Sports Lounge) een zwembad en spa. De kamers beschikken over 2 tweepersoonsbedden. 

Deze prachtige lodge-achtige accommodatie ligt midden in de natuur en biedt alles wat je van een zeer goed hotel mag verwachten. Er zijn meerdere eetgelegenheden. Verder beschikt de kamer over een koelkastje. De kamers zijn huiselijk van stijl.

Het centrum van Jasper ligt op circa 10 minuten lopen van het hotel vandaan. Hier treft je goede restaurants aan en een gezellig maar kleinschalig centrum. Elske Doets zag hier Elk's in het dorp rondlopen! In de omgeving van Jasper liggen tal van bezienswaardigheden! Breng in ieder geval een bezoek aan de vele gletsjers, meren en rivieren, die in de winter veelal bevroren zijn. Enkele toppers zijn: Athabasca Falls, Patricia en Pyramid Lake, Whistler Mountain, Mount Edith Cavell en Maligne Canyon.

Reizen met deze accommodatie