De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Frankrijk Deluxe

Île-de-France - Frankrijk

Doets Reizen neemt je mee naar een bijzonder stukje Frankrijk. De kustgebieden van Normandië en Bretagne zijn uniek van zichzelf. Veel mensen slaan dit deel van Frankrijk over omdat ze liever richting de zon willen gaan. Wat ons betreft is dat echt zonde. Er is zoveel te beleven dat je de warme zon niet eens nodig hebt! 

Neem bijvoorbeeld Normandië, deze plaats wordt gekenmerkt door haar rijke geschiedenis. Samen met een privé gids ga je op avontuur door de meest historische plaatsen. Er zijn talloze films gemaakt over de tijd in de Tweede Wereldoorlog op deze locatie. Prachtig om deze met eigen ogen te mogen zien, de geschiedenisverhalen komen helemaal tot leven. Een bezoek aan de lokale boerderijen, wandelingen over de ruige kliffen en een bezoek aan de schitterende Chausey eilanden zullen niet ontbreken. 

En dan het adembenemend mooie Bretagne. In deze reis is het opgesplitst in een bezoek aan het noorden van Bretagne en het zuiden van Bretagne. In het noorden vind je onder andere de beroemde Mont Saint Michel, een abdij gevestigd hoog op de top van een eiland. Alleen bij eb is het mogelijk om deze abdij te bezoeken. In het zuiden van Bretagne vind je talloze eilanden. Een overnachting in de Golf van Morbihan is al uniek op zich. De omgeving is voorzien van een prachtig blauwe zee gecombineerd met de groene eilanden. Geniet hier van een mooie boottocht en eindig de dag met uitzicht op een adembenemende zonsondergang. Naast de Golf van Morbihan breng je ook een bezoek aan Belle Ile en Mer. Dit is een eiland waar je alleen per ferry kunt komen. Ook hier kun je prachtig wandelen en genieten van de rust op het eiland. Als laatste breng je in het zuiden van Bretagne een bezoek aan Brière Marshlands en overnacht je in La Mare aux Oiseaux, een hotel dat beschikt over een Michelin sterren restaurant. Laat je smaakpupillen het werk doen en je zult hier optimaal kunnen ontspannen. 

De reis eindigt in de plaats waar deze ook begon, namelijk de bekende stad Parijs. Deze stad mag natuurlijk niet ontbreken in deze bijzondere reis. Ook hier ga je op zoek naar onontdekte plekken en kom je in contact met de lokale bevolking. Zij kunnen je immers het meeste leren over het leven in Parijs. 

Kortom, met deze complete rondreis door Normandië en Bretagne zit je bij Doets Reizen zoals je van ons gewend bent: altijd eerste rij, Very Vip! Wij zorgen er niet alleen voor dat al je zintuigen aangenaam geprikkeld worden, maar ook dat je het onderweg maximaal naar je zin hebt dankzij onze aandacht voor comfort en detail.