De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Gateway Canyons Resort & Spa

Colorado - Amerika

Het schitterende Gateway Canyons Resort & Spa is gelegen in Unaweep Canyon, Colorado, een van de meest unieke rode rots canyons ter wereld. Het woord Unaweep is een native american term die "canyon met twee monden" betekent. 

Tijdens jouw verblijf in het Gateway Canyons Resort begint elke dag met een prachtige zonsopkomst welke de torenhoge pieken van graniet en zandsteen verlicht in de meest prachtige kleuren. Vanuit het resort kun je diverse activiteiten ondernemen. Zo kun je mountainbiken, wandelen en vliegvissen.

Je verblijft in een sfeervolle premium kamer die is voorzien van twee queenbedden. In de kamer heb je naast een comfortabele de zit- en werkhoek een televisie, kleine koelkast, koffiemachine en een gootsteen beschikbaar. Extra aangenaam aan deze kamer is dat je een openhaard hebt, wat een erg huiselijk gevoel met zich meebrengt. In de badkamer kun je luxe spa-doucheproducten vinden en fijne badjassen.

Onderdeel van het resort is de spa waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen en massages. Naast de spa is er en een buitenzwembad. Houd er wel rekening mee dat het buitenzwembad gedurende de wintermaanden gesloten kan zijn. Tevens wordt er een ontspannende yoga les aangeboden die je op vrijdag- en zaterdagochtend kunt volgen.