Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Glacier Mountaineer Lodge

British Columbia - Canada

Dit goede toeristenklasse resort ligt aan de voet van de berg en vlakbij de skiliften. De lodge beschikt over een restaurant/lounge, fitness center, opbergruimte voor uw ski’s / snowboard, sauna, stoomkamer en een jacuzzi waar je na een dag skiën of wandelen heerlijk kunt uitrusten. Op loopafstand ligt het dorp met winkels, restaurants en bars.
Je hebt de keuze uit een 1, 2 en 3 slaapkamerappartement. Deze zijn geschikt voor resp. max. 4, 6 en 8 personen. Dus ideaal als je met een groter gezelschap verblijft. De appartementen zijn zeer compleet ingericht en de indeling is als volgt:

1 Slaapkamerappartement: aparte slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, 1 badkamer met bad/douche en toilet, slaapbank, keuken, televisie, wasmachine en droger, open haard, telefoon en internetaansluiting. U heeft uitzicht op Columbia Valley of de bergen.

2 Slaapkamerappartement: heeft 2 aparte slaapkamers en 2 badkamers. De overige faciliteiten zijn gelijk aan een 1 slaapkamerappartement.  

3 Slaapkamerappartement: heeft 3 aparte slaapkamers en 2 badkamers. De overige faciliteiten zijn gelijk aan een 1 slaapkamerappartement.