De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Grand Isle Resort And Spa

Exuma - Bahama's

Het Grand Isle Resort biedt 78 luxe villa’s op Exuma Island op de Bahamas. Een luxe Caribbean ervaring, dit is wat het Grand Isle Resort het beste omschrijft. De service van het resort is uitstekend en een betere vakantie bestemming kan je eigenlijk niet bedenken. Het resort is gelegen in Emerald Bay Resort aan de oost kant van Great Exuma Island, direct aan het heerlijke zandstrand. Vlakbij het resort ligt een 18 holes golfbaan.

Het Grand Isle Resort is voorzien van een prachtig zwembad, met zonnedek en poolbar. Het resort beschikt ook over een luxe spa, waar diverse massages en behandelingen worden aangeboden. Verder is er een fitnessruimte, meerdere tennisbanen en dvd bibliotheek. Bij het resort vind je diverse restaurants en bars. Bij de conciërge service kan je terecht voor het reserveren van een excursies, diner reservering of andere vragen die jouw verblijf op het resort veraangenamen. Tijdens je verblijf kan je gratis gebruik maken van niet gemotoriseerde watersporten en WI-FI.

Het resort bestaat uit meerdere gebouwen. In deze gebouwen liggen de verschillende villa’s (soort van appartementen). Er zijn 1, 2 en 3 slaapkamer villa’s beschikbaar. Deze zijn allen voorzien van een of meerdere slaapkamers, tv, volledig ingerichte keuken, wasmachine, droger en balkon of terras. De badkamer(s) zijn voorzien van een bad en of douche en toilet.  De villa’s hebben standaard zicht op de tuin van het resort. Wil je in een villa met uitzicht op de oceaan verblijven? Vraag dan naar de mogelijkheden bij een van onze reisspecialisten.