De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hotel Lincoln

Illinois - Amerika

Ons favoriete hotel in Chicago!

Gelegen op steenworp afstand van Lincoln Park en de Lincoln Park Zoo (gratis toegang), ligt dit sfeervolle hotel. Ook Wrigley Field, waar de Chicago Cubs honkballen, de Lake Front Trail en Chicago's North Side met de vele theaters, winkels en concertzalen liggen in de buurt van het hotel. Wanneer je een bezoek wil brengen aan de Magnificent Mile, Chicago River of Millenium Park is dit circa 30 - 45 minuten lopen. Het is erg leuk om deze wandeling te maken langs de Lake Front Trail. 

Het hotel is modern ingericht met diverse retro elementen en kunst van locale kunstenaars. Het hotel beschikt onder andere over een fitnessruimte, gratis wifi, gratis fietsverhuur, er is een restaurant en een dakterras waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail en het prachtige uitzicht.

De kamers zijn net als de rest van het hotel modern ingericht met diverse retro elementen en kunstwerken van locale kunstenaars. Er staan 1 of 2 tweepersoonsbedden en natuurlijk zijn alle standaard voorzieningen aanwezig. 

De auto kun je bij het hotel parkeren voor $68,- per nacht (onder voorbehoud van wijzigingen). 

Reizen met deze accommodatie