De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hyatt Regency Grand Cypress

Orlando - Amerika

De Hyatt Regency Grand Cypress is gelegen in Lake Buena Vista, Orlando. Op slechts enkele minuten vanaf het hotel liggen de poorten van het Disney imperium. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over de golfbanen en waterpartijen die bij het resort horen. In de avonduren kun je genieten van de vuurwerkshows van Disney, welke vanuit het hotel zichtbaar zijn. 

Het hotel is zeer kindvriendelijk en beschikt over een ruim opgezet zwembad, met waterval, klimwand en diverse glijbanen. Bij het hotel kan je gebruik maken van fietsen en watersportfaciliteiten. Bij het resort hoort een groot meer, kilometers aan wandelpaden en meerdere golfbanen. Het is een echte groene oase. In de spa kun je terecht voor diverse behandelingen en massages. De innerlijke mens wordt verzorgd in een van de restaurants of bars en er is ook een kleine supermarkt aanwezig. 

De kamers zijn ingericht met lichte kleuren en zijn voorzien van één of twee tweepersoonsbedden en tv. De badkamer beschikt over een bad en / of douche en toilet.

Parkeerkosten: $22,- + tax per dag (onder voorbehoud van wijzigingen)