De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Juniper Hotel Banff

Banff Village - Canada

Dankzij de ligging in de natuurlijke omgeving van Banff National Park, is het Juniper Hotel Banff de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan dit betoverend mooie National Park van Canada en voor jouw wintersportvakantie. De bergen vind je in de achtertuin en hertjes en coyotes kunnen zomaar voorbij lopen.

Het hotel ligt zo'n 2 km buiten het centrum. Om deze reden kun je gratis gebruik maken van de shuttleservice, die doorgaans rijdt van half december tot half april. Vraag bij de receptie naar het exacte schema. In het Juniper Hotel Bistro kun je terecht voor brunch en diner. De kamers zijn voorzien van de standaardfaciliteiten en wifi is gratis. Bij het Juniper Hotel Banff kun je gratis parkeren. 

Het stadje Banff ligt in het gelijknamige Banff National Park. Banff is een gezellige, sfeervolle en authentieke stad middenin de ongerepte natuur. In de winter is het een echte wintersportplaats en vind je hier veel gezelligheid. Rondom Banff liggen 3 skigebieden: Norquay, Banff Sunshine en Lake Louise Ski Resort. Alle gebieden vallen onder 1 skipas. Je skiet midden IN Banff National Park, de uitzichten zijn daarom adembenemend! 

Vanaf het centrum van Banff gaat de ski shuttle bus (kosteloos indien je beschikt over een skipas), je kunt per gratis shuttle van de accommodatie naar het centrum van Banff reizen. Indien je in het Juniper Hotel verblijft is het echter handiger om over een huurauto te beschikken zodat je zelf naar het centrum van Banff of zelfs naar de pistes kunt rijden.

 

Reizen met deze accommodatie