De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Landis Apartments Suites

British Columbia - Canada

The Landis Hotel & Suites zijn in het centrum van Vancouver gelegen. Granville Island en English Bay zijn op enkele minuten afstand van dit hotel gelegen. Het hotel is voorzien van allemaal appartementen en heeft de volgende faciliteiten; zwembad, wasserette, ontbijtbuffet en shuttle bus. 

Alle appartementen beschikken over 2 aparte slaapkamers, met beide 1 tweepsersoonsbed. Er is een volledig ingerichte keuken met oven, magnetron en vaatwasser. De badkamer(s) zijn voorzien van een bad en of douche, toilet en föhn. Wil je met meer dan 4 personen in dit appartment verblijven dan slapen deze op de 2 persoonsslaapbank in de woonkamer. 

Parkeren bij het hotel is mogelijk, circa CA$ 20,- per dag excl. tax 

Vancouver is al jaren favoriet bij Mrs. Canada. Het bijzondere van Vancouver is dat het omringd is door natuur in de vorm van zee, gematigd regenwoud, strand en bergen. Vancouver is een moderne  stad met een oriëntaals tintje. Vancouver heeft de een na grootste Chinatown van Noord Amerika en dit uit zich in heerlijke restaurants. Verder vind je in Vancouver veel invloeden van de First Nations  People, totempalen, kunst en musea. Vancouver wordt ook wel het Hollywood van het hoge noorden  genoemd, er worden namelijk veel series en films opgenomen in Vancouver. Wij raden je aan een bezoek te brengen aan Granville Island. Dit is een eiland midden in de stad, dat je het gevoel geeft dat je even weg bent van het drukke centrum. Ga zeker even langs de bekende markt Granville Island Market. Hier vind je allemaal verse producten, zoals: vis, vlees, planten, bloemen, fruit, snoep, fudge, brood en gebak. Naast de markt zijn er ook winkels, restaurants en leuke galerieën. Ga opzoek naar unieke items gemaakt door de talentvolle lokale kunstenaars. Bestel daarnaast heerlijke croissants bij la Baguette. De beste Franse bakker van Canada. Vancouver is een prettige en afwisselende stad waarbij bovenstaande hoogtepunten niet uitputtend zijn. Dit is slechts een selectie van hoogtepunten, die Mrs. Canada als top beschouwd. Het weer is het gehele jaar, door de  Oceaaninvloeden, gematigd met zon en af en toe een buitje.