De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Marenas Beach Resort

Florida - Amerika

Deze accommodatie is gelegen in Miami Beach Sunny Isles. Direct aan het strand en op  ongeveer 25 minuten rijden van het Art Deco District.

Sfeer
Het is een stijlvol en warme accommodatie. Indien je op zoek bent naar luxe en niet in het drukkere Art Deco District wilt verblijven is het Marenas Resort een geschikte accommodatie voor je.

Faciliteiten
Als je bij de accommodatie aan komt rijd je via een stijle op rijlaan door naar de ingang van het hotel. Hier geef je de auto af en deze wordt voor je in de parkeergarage geparkeerd. Je loopt door naar de receptie. Als je voor het Marenas Resort staat kan je het hotel niet binnen kijken. Het is de bedoeling dat je het idee krijgt dat als je door de deur van het hotel loopt, je in een andere wereld terecht komt. De lobby is strak ingericht met veel marmeren accenten, hier vind je naast de receptie ook een lobbybar en het restaurant, genaamd Caracol. Buiten bij het terras kijk je zo op het zwembad met parasols en ligstoelen. Daarnaast beschikt het Marenas Resort over een grote fitnessruimte, sauna, jacuzzi en spa, waar je terecht kunt voor diverse behandelingen. In de lobby en liften wordt muziek gedraaid. De muziek is speciaal voor Marenas Resort gemaakt.

Appartementen
Door de ligging van de accommodatie hebben alle appartementen zijdelings uitzicht op zee en beschikken over een balkon. Je hebt keus uit 2 verschillende types appartementen.

Eén slaapkamerappartementen
Naast de bovenstaande faciliteiten beschikken de één-slaapkamer appartement over een woonkamer met een tweepersoons slaapbank. Verder heb je de beschikking over een volledig uitgeruste keuken met ontbijtbar en wasmachine en droger. Geschikt voor 4 personen. Let op bij een volledige bezetting slapen de 3e en 4e persoon op een slaapbank in de woonkamer.

Twee slaapkamerappartementen
In beide slaapkamers vind je een tweepersoonsbed. Daarnaast bevat de woonkamer een slaapbank die geschikt is voor 2 personen. In de volledig uitgeruste keuken bevindt zich ook een eettafel. Het appartement heeft 3 badkamers en biedt je verder de bovenstaande faciliteiten. Geschikt voor 6 personen. Let op bij een volledige bezetting slapen de 5e en 6e persoon op een slaapbank in de woonkamer.

Parkeren: het is bij het Marenas Resort alleen mogelijk om onder de accommodatie in de parkeergarage te parkeren. De kosten hiervoor bedragen circa $25,- per nacht.

Extra inbegrepen: resort fee.