De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Marmot Lodge Jasper

Jasper - Canada

De Marmot Lodge in Jasper is een toeristenklasse hotel, gelegen in het centrum van Jasper met veel gemakken zoals restaurants en winkels op loopafstand. Het hotel beschikt over een zwembad met een outdoor hottub,  een gezellige ruimte met openhaard en gratis Wi-Fi. Wil je lekker dineren dan kun je terecht bij Evil Daves. Wij raden aan om vooraf een reservering te maken als je hier wilt dineren. Daarnaast heeft het hotel een Starbucks en een patio met uitzicht op de Rocky Mountains.

Het plaatsje Jasper is gezellig! Je kunt winkelen in diverse souvenirshops of heerlijk dineren in een restaurant naar keuze. De plaats telt ongeveer 4200 inwoners. Het plaatsje Jasper is kleiner en minder toeristisch dan Banff, maar minstens zo gezellig. Jasper ligt in het gelijknamige Jasper National Park. Bijzonder aan Jasper is dat je meer kans hebt om wildlife te spotten dit komt doordat het minder toeristisch is. Zo zag Elske Doets een Elk rondlopen in het dorp zelf! Een echte en bijzondere Canada ervaring!  Jasper National Park ligt ten noorden van de 'rooftop' (Icefields Parkway). Het park is veruit het meest ongerept en bestaat uit een bergachtig gebied met valleien, gletsjers, meren en wilde rivieren. Het park is 11000 km2 groot en daarmee groter dan Banff National Park. Jasper ligt aan de Athabasca River die u uitnodigt voor een spannende raft. Ook Jasper National Park beschikt over diverse meren zoals Lac Beauvert, Patricia Lake en Pyramid Lake.

Standard King Room

De Standard King Room beschikt over een King Bed, een kluis, een koelkast, een koffiemachine, airconditioning en een föhn. De badkamer heeft een douche en bad in één.

Standard Double Room

De Standard Double Room beschikt over twee Double Beds. Verder heeft de kamer een kluis, een koelkast, een koffiemachine en een föhn. De badkamer beschikt over een douche en bad in één.

Reizen met deze accommodatie