De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

New York Marriott Marquis

New York City - Amerika

Unieke meivakantie 2023 aanbieding van Doets Reizen.

Marquis Deluxe Room Package including Top of The Rock Admission

Dit goede middenklasse hotel maakt onderdeel uit van Times Square en heeft dus een absolute A-locatie op Manhattan. Het New York Marriott Marquis ligt midden in de bruisende en drukke theaterwijk aan Times Square en Broadway. Dit is het iconische New York wat je verwacht en waar je op hoopt. Het Marriot Marquis is een grootschalig hotel met ruim 1900 kamers en is bijna 50 verdiepingen hoog. Spectaculair is het imposante atrium die tot de hoogste verdieping loopt.

Daarnaast kun je terecht in diverse restaurants en bars en zelfs een rooftopbar. Het kan zijn dan je hiervoor een reservering dient te maken, regel dit direct bij aankomst in het hotel met de receptiemedewerker. Het hotel beschikt verder over een ruim opgezette fitnesszaal, diverse restaurants en bars en een 24-uursreceptie.

Het Marriot Marquis in New York is een ideaal hotel voor wie een prettige kamer en toplocatie verwacht. Ter plaatste te betalen resort fee is circa US$ 30,- per nacht per kamer en reeds inbegrepen bij deze PACKAGE deal van ATI (American Tours International). De dichtstbijzijnde metro is op 49 Street.