De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Pacific Playgrounds Internatio

British Columbia - Canada

Pacific Playgrounds omvat een prachtig resort dat is gelegen tussen de plaatsen Courtenay en Campbell River, langs de adembenemend mooie oostkust van Vancouver Island. De unieke ligging van Pacific Playgrounds wordt onder andere gekenmerkt door de bosrijke oever van de Oyster River, welke uitmondt in de Strait of Georgia ten oosten van Vancouver Island. Naast het uitzicht op de oostkust van Vancouver Island, biedt de camping van Pacific Playgrounds prachtige uitzichten op het bergachtige vasteland van British Columbia en tevens ongeëvenaarde mogelijkheden voor het struinen over de kilometerslange stranden in de directe omgeving, waaronder het uitgestrekte Saratoga Beach.

De uitstekend onderhouden campingplaatsen van Pacific Playgrounds bieden dankzij de natuurbeleving een geweldige kampeerervaring, ongeacht waar men verblijft op deze camping. Of men nu van strandactiviteiten houdt, van zeilen op het water van de Pacific Ocean, of van vissen; Pacific Playgrounds biedt een scala aan mogelijkheden. Zo beschikt het resort over een eigen binnenhaven en kan men met een charterboot een dagje gaan vissen, of de wateren en het zeeleven in de nabije omgeving gaan ontdekken.

De volgende camperplaatsen zijn aanwezig:

  • Full-Hookup camperplaatsen

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

  • Basis WiFi verbinding (upgrade naar betere WiFi is mogelijk tegen betaling)
  • Picknicktafel op de camperplaats
  • Kampvuurring op de camperplaats
  • Sanitairgebouwen met toiletten en douches

Voor outdoor fun kunnen gasten een heerlijke duik nemen in het verwarmde buitenzwembad, er is een basketbalveld, een tennisveld en een volleybalveld. Er kan paard gereden worden, er kunnen kajaks gehuurd worden en vanaf de haven zijn er de mogelijkheden om boottrips te boeken. Verder kunnen kinderen zich uitleven in de  speeltuin. Kortom: een verblijf op Pacific Playgrounds staat garant voor plezier en comfort, voor zowel jong als oud!

Belangrijke informatie: 

  • Hele jaar door geopend
  • Check in tijd: vanaf 13.00 uur
  • Check out tijd: tot 11.00 uur

Reizen met deze accommodatie