De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Redstreak Campground

British Columbia - Canada

Redstreak Campground is prachtig gelegen op een natuurlijk plateau tussen de plaats Radium Hot Springs en de zuidelijke ingang van het spectaculaire Kootenay National Park. Één van de hoogtepunten van Kootenay National Park is al te vinden op loopafstand van Redstreak Campground, de beroemde Radium Hot Springs Pools. Via een wandelpad van ongeveer 2,7 kilometer in lengte kun je vanaf Redstreak Campground eenvoudig naar de Radium Springs Pools wandelen, waar je vervolgens te midden van de spectaculaire rotsen van de Sinclair Canyon heerlijk kunt ontspannen in één van de mooiste natuurlijke warmwaterbronnen in West Canada. Tijdens het relaxen in het warme bronwater spot je wellicht nog een bighorn sheep op de omliggende rotsen! Eventueel kun je via een ietwat steiler wandelpad van ongeveer 1,8 kilometer in lengte vanaf Redstreak Campground naar de bezienswaardigheden en faciliteiten van de plaats Radium Hot Springs wandelen.

De camperplaatsen van Redstreak Campground zijn ruim van opzet en worden allemaal omgeven door de prachtige natuur van Kootenay National Park. Alle camperplaatsen beschikken over een picknicktafel en een kampvuurring.

Tijdens een verblijf op Redstreak Campground kunnen camperreizigers deelnemen aan een aantal algemene activiteiten en tevens gebruikmaken van keurig onderhouden algemene faciliteiten. Zo worden in het openlucht amfitheater op de camping, het zogeheten het Redstreak Theatre, gedurende het zomerseizoen diverse leerzame en interessante lezingen gegeven over de bijzondere natuur van Kootenay National Park en Canada in het algemeen. Daarnaast biedt Redstreak Campground nette sanitairgebouwen met goed onderhouden douches en toiletten, mocht men liever geen gebruik willen maken van de faciliteiten aan boord van de camper.

Kortom: tijdens een verblijf op Redstreak Campground geniet je van een uitstekende ligging in Kootenay National Park, terwijl je tegelijkertijd van alle gemakken bent voorzien voor een comfortabel verblijf.