De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Sheraton Montreal Airport Hote

Quebec - Canada

Gemak, service en optimaal comfort; dit zijn de kernwaarden van een verblijf in het Sheraton Montreal Airport Hotel. Het gastvrije Sheraton Montreal Airport Hotel is gelegen op slechts 2 minuten van Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport en hierdoor vormt deze accommodatie een ideaal start- en / of eindpunt voor mensen die hun reis door Oost Canada beginnen en / of eindigen met 1 overnachting in de buurt van Montreal. Zo biedt dit hotel 24 uur per dag en geheel gratis een airport shuttle tussen de hotellobby en de terminal van Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport. Overigens is ook Old Montreal uitstekend bereikbaar vanaf het Sheraton Montreal Airport Hotel.

Tijdens een verblijf in het Sheraton Montreal Airport Hotel wordt alles in het werk gesteld om de gasten te voorzien van een uitstekende service en van talrijke faciliteiten. Zo kan er heerlijk gedineerd worden in het hotelrestaurant, genaamd Éclipse Restaurant, en kan er aansluitend een drankje worden genuttigd in de sfeervolle Éclipse Bar. In het verwarmde indoor, en gedeeltelijk outdoor, zoutwaterzwembad van het Sheraton Montreal Airport Hotel kan heerlijk gezwommen worden. Tevens beschikt het Sheraton Montreal Airport Hotel over een Spirit Fitness & Spa, een compleet uitgeruste wellness faciliteit waar men heerlijk in de watten wordt gelegd tijdens een verblijf in het hotel.

De kamers van het Sheraton Montreal Airport Hotel zijn ruim van opzet en hebben een frisse uitstraling. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden onder andere een flatscreen televisie, comfortabele bedden, een koffiezetapparaat en een WiFi internettoeggang.