De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Telegraph Cove RV Resort

British Columbia - Canada

Het Telegraph Cove Resort is gelegen in het gelijknamige plaatsje Telegraph Cove, langs de ruige oostkust van Vancouver Island. Dit is dé perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door het Broughton Archipelago Marine Provincial Park, waar je oog in oog komt te staan met de spectaculaire en ongerepte natuur van West Canada. 

Het sfeervolle centrum van Telegraph Cove is gelegen op slechts 1 kilometer van de camping. De camperplaatsen van het Telegraph Cove Resort liggen in een gedeelte dat "The Forest Campground" wordt genoemd, en deze worden omringd door een prachtig oerbos. De camping beschikt onder andere over een wasfaciliteit en tevens over schone en goed onderhouden doucheruimtes. Brandhout voor een gezellig kampvuur in de avonduren is verkrijgbaar op de camping zelf.

Naast de (wildlife) activiteiten die je vanuit het plaatsje Telegraph Cove kunt ondernemen, is het mogelijk om vanuit de camping van het Telegraph Cove Resort prachtige wandelingen te maken. Zo kun je vanaf de camping een korte en eenvoudige wandeling maken door het bos naar de baai van Bauza Cove, maar ook een wandeling maken door het gematigd regenwoud over een gedeelte van de legendarische Dave Farrant's Blinkhorn Trail.