De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

The Metcalfe

Ottawa - Canada

The Metcalfe Hotel in Ottawa is pas geleden volledig gerenoveerd. Het ziet er allemaal nieuw uit, maar het hotel kent een grote geschiedenis. In het voormalige huis Sir George-Etienne Cartier, grondlegger van de Confederation, is later een YMCA (Young Men's Christian Association) gevestigd. Hiervoor heeft destijds een grote sponsorcampagne plaatsgevonden waarbij de inwoners van Ottawa gul hebben gegeven. De YMCA en later het Indigo Hotel en sinds 2017 The Metcalfe Hotel, heeft nog altijd een groot aanzien bij de inwoners van Ottawa. Het is tegenwoordig niet alleen een prachtig hotel, maar zeker ook een ontmoetingsplek voor de locals.
Het hotel ligt op een ideale locatie vlakbij het parlementsgebouw, Canadian Museum of Nature, Shaw Centre en de University of Ottawa. Tevens is het zeker leuk om een bezoek te brengen aan Byward Market. Op slechts tien minuten lopen van het hotel vind je al de Ottawa River, waar je zeker ’s avonds mooie wandelingen langs kunt maken.
De Classic Rooms beschikken over alles wat je nodig hebt; goede bedden (queen of double/double), eigen badkamer, hardhouten vloeren, Keurig koffiemachine en gratis WIFI.
Daarnaast beschikt het hotel over een binnenzwembad, fitness center en BossArts Spa voor massages en behandelingen. Wanneer je een hapje wilt eten of gewoon gezellig een drankje wilt doen, dan kun je terecht in The Rox. Eet je liever iets op je kamer dan hebben ze ook room service. Parkeren kun je bij het hotel zelf voor $21 per dag+tax. ( onder voorbehoud van prijswijzigingen)