De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Under Canvas Great Smoky Mnts

Tennessee - Amerika

Deze glamping is aan de rand van de Great Smokey Mountains gelegen. Wanneer je hier verblijft geeft dat zeker een extra glans aan je vakantie door de USA! De Glamping beschikt over een restaurant waar je kan ontbijten, je lunchen kan ophalen om mee te nemen op je tocht door de Great Smokey Mountains. s'Avonds kan je heerlijk en sfeervol dineren bij het kampvuur. In de omgeving zijn vele activiteiten mogelijk zoals ziplining, paardrijden en raften.

Deluxe tent:
De Deluxe tent heeft een eigen badkamer in de tent met een douche, wasbak en toilet. De houtkachel houdt de tent s'nachts warm en op uw prive terras kunt u snachts naar de sterren kijken.

Deluxe met Tipi tent:
Deze tent heeft dezelfde voorzieiningen als de deluxe tent alleen heeft deze tent naast zich een Hive tent staan met 2 eenpersoonsbedden. Een Hive tent is een soort punttentje geschikt voor 2 personen waar 2 zeer eenvoudige eenpersoonsbedden staan (stretchers). 

Stargazer Tent:
De Stargazer tent heeft naast eerdergenoemde faciliteiten zelfs een raam boven het bed waardoor je liggend kunt genieten van de sterren boven je.