Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Yellowstone Grizzly RV Park

Montana - Amerika

Yellowstone National Park vormt wellicht het kroonjuweel van de National Parks in Amerika. Op nog geen 2 kilometer afstand van de westelijke ingang van dit uitgestrekte park vind je het Yellowstone Grizzly RV Park. Deze camping vormt dan ook de perfecte uitvalsbasis voor camperreizigers die het spectaculaire Yellowstone National Park willen gaan ontdekken. Naast het feit dat de westelijke ingang van Yellowstone National Park praktisch om de hoek is gelegen, zijn ook diverse faciliteiten van de plaats West Yellowstone binnen loopafstand van deze camping te bereiken. Zo vind je in de nabije omgeving van deze camping onder andere het Grizzly & Wolf Discovery Center, het Yellowstone IMAX Theatre en het Yellowstone Historic Center.

Naast de uitmuntende ligging beschikt het Yellowstone Grizzly RV Park over tal van faciliteiten om (camper)reizigers een comfortabel verblijf te bieden. Zo beschikken alle camperplaatsen bijvoorbeeld over aansluitmogelijkheden op water, elektriciteit en riolering (full hook-up). In het Park Clubhouse van het Yellowstone Grizzly RV Park vindt men een convenience store, een gift shop, een wasruimte en een sanitaire ruimte met warme douches. Daarnaast beschikt het Yellowstone Grizzly RV Park over diverse sanitairgebouwen verspreid over de camping. Eventueel meereizende kinderen kunnen hun energie kwijt in de grote speeltuin van deze camping. 

De camperplaatsen op het Yellowstone Grizzly RV Park zijn ruim van opzet en deze bieden plaats aan campers van ieder formaat; van klein tot Amerikaans groot. De camperplaatsen worden uitstekend onderhouden en beschiken naast de aansluitingen voor de camper ook over een picknicktafel. Kortom: gemak en comfort staan centraal tijdens een verblijf op het Yellowstone Grizzly RV Park.