De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Yukon Aurora Borealis

Yukon - Canada

Ga op avontuur in de Yukon en bewonder het Noorderlicht. Een bijzonder fenomeen dat je minimaal een keer in je leven gezien moet hebben. En waar kan dit beter dan in de Yukon? Vanuit White Horse en het Northern Lights Resort het Noorderlicht bewonderen. Via Vancouver vlieg je naar Whitehorse, waar het Noorderlichtavontuur begint. Bij aankomst in Whitehorse verblijf je in een hotel en heb je ruim de tijd om een kleding pakket te passen mocht je deze van te voren besteld hebben. ’s Avonds vertrek je naar een gezellig cabin waar je voor de eerste keer het noorderlicht gaat bekijken. Op de tweede dag vertrek je na de stadstour, naar het Northern Lights Resort en Spa, op zo'n twintig minuten rijden van Whitehorse. Door de ligging van het resort, is het Noorderlicht hier echt prachtig. Het is een open en vrij donker gebied. Je zult dus geen last hebben van te veel omgevingslicht en hoge gebouwen die het Noorderlicht kunnen blokkeren. 

Dit pakket is inclusief:

- Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming in (2 nachten in Whitehorse en 3 nachten het Northern Lights Resort & Spa)
- Maaltijden tijdens het verblijf in de Northern Lights Resort & Spa (ontbijt, lunch en diner)
- Retour vluchten vanuit Vancouver naar Whitehorse en v.v.
- Transfer luchthaven Whitehorse naar Hotel in Whitehorse en v.v.
- 2x Aurora Viewing (Noorderlicht) bij het Northern Tales Viewing Site (Whitehorse) incl. warme dranken en snacks
- 3x Aurora Viewing (Noorderlicht) bij het de Northern Lights Resort & Spa
- Transfers vanuit het hotel in Whitehorse naar de Aurora Viewings
- Transfer vanuit Whitehorse naar Northern Lights Resort & Spa
- Informatie meeting en city tour door Whitehorse
- Snowshoe rental bij de Northern Lights Resort & Spa
- Warme dranken en snacks bij de Northern Lights Viewing Sites

Neem de volgende zaken mee op reis:

- Skibroek, ski-jack, thermo-ondergoed, muts, handschoenen, warme schoenen/laarzen en andere warme kleding welke je warm kan houden tot een temperatuur van -45 graden Celsius.
- Rugtas
- Zonnebrand en zonnebril
- Als je een camera meebrengt wordt er een 35 mm SLR handbediende Camera, ASA 400 film of sneller te gebruiken aangeraden. Ook het gebruik van een statief is erg handig. 

Extra bij te boeken: 

- Winter Kleding Pakket 
Indien je zelf niet over (voldoende) warme kleding beschikt kan je een kleding pakket bij boeken. De kleding pas je bij aankomst in Whitehorse. De inhoud van dit pakket is: een warme (ski)broek, fleece vest, warme (ski) jas, laarzen, handschoenen en muts. De kosten voor dit pakket bedragen CA$ 185,- per pakket. Het pakket dient direct bij boeking te worden bij geboekt.  
- Snowmobile Tour vanuit de Northern Light Lodge & Spa 
Beschikbaar tussen 1 december tot en met 25 maart. Deze tour kost CA$ 433,- per persoon gebaseerd op 2 personen per snowmobile (een bestuurder en een passagier) incl. transfers, lunch en warme dranken. De tour duurt circa 7 tot 8 uur. Indien je deel wilt nemen aan deze tour dien je deze bij boeking direct bij te boeken. 
- Dogsledding Tour vanuit de Northern Light Lodge & Spa 
Beschikbaar tussen 1 december tot en met 25 maart. Deze tour kost CA$ 280,- per persoon gebaseerd op 2 personen per slee (een bestuurder en een passagier) incl. transfers, lunch en warme dranken. De tour duurt circa 7 tot 8 uur.
Indien je deel wilt nemen aan deze tour dien je deze bij boeking direct bij te boeken.