Bosbranden Jasper Meer info

Autoreis Frankrijk

Op vakantie met de auto door Frankrijk. Wil jij de mooiste plekjes van Frankrijk ontdekken? Ga dan toeren door het Franse landschap met de auto. De afwisselende streken zorgen voor een perfecte afwisseling voor jouw autorondreis door Frankrijk.

Met de auto naar Frankrijk?

Frankrijk is een populaire bestemming onder de Nederlandse vakantiegangers. Veel Nederlanders kiezen er voor om met de auto naar Frankrijk te reizen. Met een paar uur rijden ben je dan ook in het noorden van Frankrijk. Houd er rekening mee dat Frankrijk groot is en de lange rit naar het zuiden erg kan tegenvallen. Je wilt natuurlijk ook de tijd nemen om de Franse landschappen onderweg te ontdekken. Om in alle rust te genieten van de omgeving en met optimaal comfort kan je er voor kiezen om met de trein naar Frankrijk te reizen. Uitgerust aankomen is de perfecte start van jouw vakantie door Frankrijk. 

Dordogne wijnvelden credits Atout France | Doets Reizen | Frankrijk

Waar moet je aan denken bij een autoreis Frankrijk?

De wegen in Frankrijk zijn goed en je kan hier gemakkelijk met je (huur)auto rond rijden. Er zijn wel een aantal verkeersregels waar je in Frankrijk rekening mee dient te houden. Je bent namelijk verplicht te beschikken over een verkeersdriehoek en een geel hesje. In Frankrijk zal je daarnaast veel tolwegen onderweg tegen komen. Wanneer je op doorreis naar het zuiden van Frankrijk bent ontkom je hier niet aan, maar wanneer je de tijd hebt is het zeker aan te raden om af en toe de tussenwegen te nemen. Mooie Franse plekjes zijn gegarandeerd. 

Rivier Vezere Dordogne Frankrijk Doets Reizen - Afbeelding van Julia Casado via Pixabay

Met het gezin naar Frankrijk

Een vakantie naar Frankrijk is perfect voor het gezin. Maak een mix van Parijs en de champagnestreek of kies ervoor om de geschiedenis te achterhalen aan de kust van Normandië. Ben je toe aan de Franse kusten? Reis dan door naar het zuiden van Frankrijk en geniet van de luxe en stranden van de Côte d’Azur en Provence.

Unieke excursies in Frankrijk bij Doets Reizen

Om jouw autovakantie door Frankrijk compleet te maken zorgen wij dat we unieke excursies toevoegen aan jouw rondreis. Een privé rondleiding door de historische steden zoals Arles, een wijnproeverij bij een van de bijzondere chateaus of ga mee op truffeltocht op het erf van een boer. Bijzondere ervaringen die jouw autoreis door Frankrijk speciaal maken. 

Complete rondreizen door Frankrijk bij Doets Reizen

Maak een complete autorondreis door Frankrijk. Wij zorgen dat je reis begint vanaf jouw woonplaats. Geniet van het rijden door de Franse landschappen en eindig de dag in jouw bijzondere accommodatie die wij hebben gereserveerd. Een complete rondreis door Frankrijk staat op jou te wachten. 

Uitgelichte reizen