Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Autorondreizen in Canada

Toeren in een comfortabele huurauto is dé uitgelezen manier om Canada te beleven. Je kunt dan je eigen (relaxte of meer opgevoerde) tempo volgen. Het fascinerende is... in Canada kan het zomaar zo zijn dat je ’s morgens uitkijkt op een gletsjermeer, in de middag grizzlyberen spot en in de avond dineert in een trendy restaurant. Je verblijft altijd in top accommodaties dichtbij de ‘hotspots’. Autovakanties van Doets Reizen zijn compleet en zonder vervelende verrassingen. Hierdoor kun jij zorgeloos en optimaal genieten.

Goede accommodaties, altijd op de hotspots!

Alle accommodaties die wij aanbieden hebben een perfecte locatie. Te vinden bij de hotspots, in het centrum van de stad of direct in de nationale parken. Jaarlijks kopen wij zelf alle accommodaties in en checken gelijk de kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een superscherpe inkoop, waardoor we hotels kunnen aanbieden voor ieder budget.
Tyax Wilderness Resort - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Wij adviseren uit eigen ervaring

Al onze reisspecialisten hebben veel reiservaring opgedaan in Canada. Wij ontdekken de gebieden, bekijken de hotels en ervaren zelf de excursies en safari's. Door deze reiservaring en passie kunnen wij je uit eigen ervaring adviseren en helpen met het samenstellen van jouw droomreis.

Complete reizen, alles klopt!

Canada is een land dat je zintuigen prikkelt. Ongerepte ruige natuur, wilde dieren en fantastische steden. Om écht grizzlyberen, orka's, gletsjers en meren te zien is het vaak noodzakelijk om excursies te ondernemen. De belangrijkste zijn vaak direct inbegrepen bij de reis of optioneel bij te boeken. Je verliest hierdoor geen kostbare tijd tijdens het reizen in Canada!
Farewell Harbour Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Verrassend & compleet reisbescheidenpakket

Ons zeer complete reisbescheidenpakket zal je verrassen. Het pakket bevat uiteraard al jouw geboekte tickets, vouchers en routes (inclusief bijzondere toeristische routes), maar ook onze unieke en exclusieve TripTips. Deze reisboeken zijn door onszelf geschreven en zitten boordevol, tips, weetjes en niet te missen hoogtepunten gebaseerd op onze eigen reiservaringen. Ook het reisbescheidenpakket is maatwerk en speciaal op jouw reis afgestemd.

Uitgelichte autorondreizen in Canada