Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Noordoost Amerika

Oost-Amerika is één grote, afwisselende ontdekkingstocht... Om te beginnen vind je er talloze bruisende steden, zoals New York, Washington DC, Chicago, Memphis en Miami. Maar ook de natuur is er oneindig veelzijdig: glooiende heuvels, scherpe bergpieken, tropische stranden, moerassen en nationale parken als Acadia en Great Smoky Mountains. Oost-Amerika staat garant voor een veelzijdige en avontuurlijke (auto)vakantie!

Bekijk onze autorondreizen in Noordoost Amerika

Wij regelen jouw complete reis

Jouw droomreis naar Oost Amerika stellen wij met jou samen. Wij adviseren vanuit onze eigen ervaringen en zorgen ervoor dat jouw reis helemaal compleet is zodat jij je onderweg nergens meer zorgen om hoeft te maken. Vluchten, de huurauto, hotels en excursies. Een reis met Doets Reizen is helemaal compleet!

Great Smokey Mountains National Park - Tennessee - Amerika - Doets Reizen

Verrassend reisbescheidenpakket

Ons verrassende en zeer gedetailleerde reisbescheidenpakket is zeker een meerwaarde tijdens jouw autovakantie. De gedetailleerde routes en onze unieke triptip boekjes zorgen ervoor dat jij geen hoogtepunt mist tijdens jouw droomreis.

Accommodaties op de hotspots

Alle accommodaties waar jij tijdens jouw autovakantie verblijft liggen op de hotspots, in de Nationale Parken of in het centrum van de stad. Wij bieden jou de beste accommodaties, geschikt voor ieder budget.

Don Cesar - St. Pete Beach - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Noordoost Amerika

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Noordoost Amerika