Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Rhode Island

Laat je betoveren door de mystieke aantrekkingskracht van Rhode Island op een adembenemende autorondreis die je nooit meer zult vergeten. Hier ontdek je de verborgen schatten van de staat Rhode Island, terwijl je jezelf verliest in de charme van Providence, de majestueuze landhuizen langs de kust verkent, en de sensatie van zeilavonturen ervaart, met Newport als het stralende middelpunt. Rhode Island staat klaar om jouw avontuurlijke ziel te verwelkomen. Boek nu en creëer herinneringen voor het leven!

Bekijk onze autorondreizen in Rhode Island

Providence

Providence, de schilderachtige hoofdstad van Rhode Island, wacht op je om ontdekt te worden. Deze stad heeft een unieke combinatie van historische charme en bruisende cultuur. Dwaal door de geplaveide straten van Federal Hill, waar heerlijke Italiaanse gerechten wachten om je smaakpapillen te verwennen. Bezoek Brown University – één van de acht Ivy League universiteiten. Dompel jezelf onder in de intellectuele sfeer. Zo ervaar je alle hoogtepunten van Providence en maak je je verblijf onvergetelijk.

Kustpracht en majestueuze landhuizen

Langs de prachtige kustlijn van Rhode Island staan majestueuze landhuizen, die getuigen van een tijdperk van luxe en grootsheid. Ontdek de rijke geschiedenis achter deze monumentale herenhuizen en maak een stop bij het legendarische Vanderbilt Mansion in Newport. Hier ervaar je de luxe van vroeger en leer je over de extravagante levensstijl van de rijke elite. Onze autorondreizen zorgen ervoor dat je deze iconische bezienswaardigheden niet mist.

Zeilavonturen en Newport

Rhode Island staat bekend om zijn pittoreske kustlijn en zeilevenementen die je hart sneller laten kloppen. Bekijk zeilwedstrijden die regelmatig worden gehouden langs deze kust. In Newport wacht een wereld van betovering op je. Verken de historische wijk met zijn elegante koloniale architectuur en maak een wandeling langs de beroemde Cliff Walk, waar je een panoramisch uitzicht hebt op de oceaan en de statige landhuizen die de kustlijn sieren. 

Newport - Rhode Island - Amerika - Doets Reizen

Doets Reizen en Rhode Island

Klaar voor dit avontuur in de kleinste staat van Amerika? Plan dan nu een afspraak in met een van onze deskundige reisadviseurs en maak je klaar voor een reis met een prachtige kust, authentieke steden en luxe landhuizen. Doets Reizen streeft ernaar deze reis zo onvergetelijk mogelijk te maken, dus bekijk het aanbod alvast via de website en laat Rhode Island niet te lang op je wachten!

Newport - Rhode Island - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Rhode Island

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Rhode Island