Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Best Western Hotel Literraire - Clermont Ferrand

Aan Place Delille ligt het hotel Clermont-Ferrand Hotel Literraire. Het hotel ligt in het historische deel van de stad vlakbij Notre-Dame du Port. Het hotel staat bekend om zijn prachtige uitzicht over het Puys-gebergte en de kathedraal. Het hotel heeft toegang tot gratis wifi en er bevind zich een parkeergarage onder het hotel waar je tegen betaling de auto kunt parkeren. Je kunt de omgeving goed wandelend verkennen maar wanneer je dit liever op de fiets doet biedt het hotel een fietsverhuur aan.

Faciliteiten

Op het dakterras van het hotel heb je het beste uitzicht over al het moois wat de stad je te bieden heeft. Naast het fantastische dakterras heeft het hotel ook andere bijzondere faciliteiten zoals een bibliotheek en een lounge bar. 

De kamers

De kamers zijn comfortabel en elegant ingericht. De kamer is voorzien van vele faciliteiten die jouw verblijf zo aangenaam mogelijk maken zo staat er bij aankomst een fles water op de kamer, de badkamer is voorzien van een douche of een bad en heeft welkomstproducten op de badkamer staan. Op de kamer staat een televisie, een N'Espresso koffiezetapparaat, een wekker, een mini bar en je hebt gratis toegang tot het internet. 

Adres

16 Place Delille, 63000 Clermont-Ferrand, Frankrijk

Uitgelichte reis